Justice of the Peace Clancy Jayne’s Political Activity
Posted by Michael Bryan Is this a violation of Judicial Ethics Rules? Rules 4.1 (A) (2) and (4) provide that a judge shall not make speeches on behalf of a candidate for public office (2) and nor take part in any campaign event other than his own (4). Rule 4.1 (C) (2) provides that a judge … Read more